Printed Circuit Board Assembly (PCBA)​

Als Electronic Manufacturing Services (EMS) – onderneming in de Benelux zijn wij dé partner voor het assembleren en testen van al uw printplaatassemblages (PCBA’s).

Van prototypes tot serieproductie: JTC staat voor Kwaliteit,

Flexibiliteit & Betrouwbaarheid

Door gebruik te maken van de modernste robotica, doorgedreven controles en continue verbetering van onze productieprocessen voldoen we aan de hoogste kwaliteitsnormen en staan we garant voor de beste kwaliteit.

Onze machines en faciliteiten behoren tot de modernste en meest geavanceerde op de markt.

 

Hoewel we beschikken over snelle pick-and-place-machines, SPI & AOI, reflow-ovens met meerdere zones en diverse soldeerstraten, zowel selectief als wave,

het hart en ziel van onze assemblage zijn onze mensen op de assemblagevloer!

Uw assemblages zijn in de handen van de meest gemotiveerde en getalenteerde groep Program Managers, Process Engineers, Team Leaders, QC Personnel en Kit Auditors.

Kwaliteit

Flexibiliteit

Betrouwbaarheid

Surface Mount Technology (SMT)

Elke fase van het SMT-soldeerproces wordt gecontroleerd en gevalideerd door controle-instrumenten zoals 3D Solder Paste Inspections (SPI) en Automatic Optical Inspection (AOI). De SPI controleert de aangebrachte solderpaste op volume, offset, hoogte, positionering en speelt zodoende een sleutelrol in de kwaliteitsborging. Niet werkende PCBA zijn immer voor 50% te wijten aan een slechte pasta-dispensing.

 

Nadat P&P machines de componenten gemonteerd hebben, worden de borden opnieuw gecontroleerd tijdens een AOI. In deze fase worden de componenten, gaande van 01005 over fine pitch BGA tot LGA – QFN – gecontroleerd op polariteit, kortsluitingen, soldeerkwaliteit, enz.

JTC Micro Electronics Surface Mount Technology Control

Kwaliteit

Flexibiliteit

Betrouwbaarheid

Through Hole Technology (THT)

Onze THT-assemblageafdelingen zijn uitgerust met inserters die alle radiale componenten monteren en clinchen, waardoor menselijke fouten worden geëlimineerd en de productietijd drastisch wordt verkort.

 

Automatische golf- en selectieve soldeermachines optimaliseren de effectiviteit en efficiëntie van het proces.

 

In de laatste fase voeren IPC-getrainde kwaliteitsmanagers een laatste kwaliteitscontrole uit voordat de PCB’s onze fabriek verlaten. Voorts zijn er partnerships met externe bedrijven die gespecialiseerd zijn in 3D-röntgeninspecties en vliegende sondetests.

JTC Micro Electronics Through Hole Technology

Kwaliteit

Flexibiliteit

Betrouwbaarheid

Snelle Prototypes

“Time to Market” is een belangrijk element geworden voor bedrijven die willen concurreren op de huidige wereldwijde markt. 

Snelle prototypes zijn daarom zeer belangrijk geworden om de concurrentie voor te blijven.


Onze prototype-cel die zich enkel toelegt op deze nulseries kan voor de klant van onschatbare waarde zijn.

JTC Micro Electronics PCB Prototype Size

Kwaliteit

Flexibiliteit

Betrouwbaarheid

Conformal Coating

Conformal coating is het proces waarbij een dunne acrylaatlaag wordt aangebracht die het PCBA beschermt tegen vocht, stof en andere omgevingsinvloeden.

 

JTC is uitgerust met de nieuwste technologie voor selectieve automatische coating, mogelijk gemaakt door de implementatie van Nordson / Asymtec-machines en uithardingsovens.

 

Zowel het aanbrengen van een transparante coating (SL1307) als een matte zwarte (SL1347) van Lackwerke Peters behoort tot de mogelijkheden.

JTC Micro Electronics Coating

Kwaliteit

Flexibiliteit

Betrouwbaarheid

JTC Micro Electronics Supply Chain Management Main

Volledige traceerbaarheid

We hebben een Extended Warehouse Management System (EWMS) geïmplementeerd dat volledige traceerbaarheid mogelijk maakt om de absolute kwaliteit in ons productieproces te garanderen. Dit stelt ons in staat om de logistieke stroom van de componenten van de leverancier tot de eindklant te controleren en te traceren, evenals de nauwkeurige traceerbaarheid van proces- en productgegevens.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw PCBA project?
Contacteer ons vandaag nog voor een offerte
nl_BENederlands (België)