Kwaliteit

Flexibiliteit

Betrouwbaarheid

Mechanics & Milling​

Aanpassingen aan standaard behuizingen of een volledig op maat gemaakte doos, wij bieden totale box-oplossingen voor al uw projecten.  

 

Van eenmalige prototypes tot grootschalige productie, met 3- en 4-assige CNC-freesmogelijkheden kan onze freesafdeling de meest complexe  behuizingen produceren tegen een concurrerende prijs om aan de toenemende eisen van onze klanten te voldoen. 

In ons streven om de complete one-stop-shop voor onze klanten te zijn bieden we naast op maat gemaakte elektronica ook op maat gemaakte mechanica

Wij kunnen onderdelen van diverse materialen bewerken, variërend van aluminium, staal tot nylon en kunststof. Ons toegewijde team is uitgerust met de nieuwste machines en apparatuur op het gebied van High Precision CNC-frezen, snijgereedschappen en werkbelastingapparatuur. 

Gecombineerd met de meest up-to-date technologie in CAM-software, zijn we in staat om een tolerantie van +/- 0,05 mm te bereiken op complexe geometrieën.

Voor het spuitgieten van kunststof en 3D-printen zijn we partnerschappen aangegaan met enkele van de meest toonaangevend bedrijven in de regio.

JTC Micro Electronics CNC frezen
Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw PCBA project?
Contacteer ons vandaag nog voor een offerte
nl_BENederlands (België)