Kwaliteit

Flexibiliteit

Betrouwbaarheid

Markets

Healthcare

JTC begrijpt als geen ander hoe belangrijk Time-to-market is voor de zorgsector dus een snelle levering met de hoogste kwaliteitsnormen zijn cruciaal en kan het verschil maken.

Het dienstenaanbod van JTC omvat de snelle levering van elektronische borden of elektromechanische assemblages, evenals volledig geassembleerde producten, getest en verpakt.

Railway

De spoorwegsector wordt gekenmerkt door meedogenloze omgevingen, elektronica met een uitzonderlijke mate van betrouwbaarheid is een must.

Met onze korte communicatielijnen, onze flexibele organisatie en onze focus zorgen we ervoor dat productiecycli zo kort mogelijk zijn.

Energy

JTC ondersteunt de "Industrie en energie" sector vanaf de Design for Manufacture (DfM) & Test (DfT) -fase en is in staat om innovatieve oplossingen voor te stellen voor zeer gevarieerde en gedifferentieerde toepassingen, gaande van robotica & energieconversie- en opslagsystemen tot IoT- gebaseerde apparatuur.

Onze voorstellen zijn in hoge mate aanpasbaar, maar voldoen altijd aan de hoogste kwaliteitsnormen dankzij naleving van de belangrijkste industrienormen.

Building Automation & Maintenance

Het Internet Of Things (IoT) blijft voor innovaties zorgen en een nieuw soort slimme gebouwen wordt in snel tempo de standaard.

Het opzetten van operationele systemen die nauwkeurigere en bruikbare informatie leveren voor het verbeteren en vergemakkelijken van de dagdagelijkse taken is een absoluut minimum op de werkvloer en in commerciële gebouwen.

Defensie

Van snelle prototyping tot industrialisatie, wij hebben de vereiste diensten en ervaring om aan de hoge verwachtingen van de civiele luchtvaart- en defensiesector te voldoen.

Deze industrieën eisen een niveau van precisie en betrouwbaarheid waaraan alleen de meest nauwgezette en betrouwbare fabrikant kan voldoen.

Industry

Bij JTC leveren we industriële innovatie met behulp van geavanceerde apparatuur in mechatronica en elektronica en bieden we op maat gemaakte complete turnkey-oplossingen.

De ever growing vraag naar added value en de aanhoudende behoefte aan verhoogde productiviteit, kortere levertijden en slimmere systemen bepalen de eisen voor de productieprocessen en apparatuur van morgen.

Telecommunication

JTC heeft ervaring in het produceren van geïntegreerde communicatieoplossingen aan klanten die behoefte hebben aan kritische oplossingen die de veiligheid van hun bedrijf vergroten en de efficiëntie van hun activiteiten verhogen.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw PCBA project?
Contacteer ons vandaag nog voor een offerte
nl_BENederlands (België)