Design & Development​

De afgelopen jaren zijn ontwerpcriteria en vereisten voor PCB’s aanzienlijk toegenomen. Elektronische componenten worden steeds complexer en kleiner en PCB’s moeten een steeds groter wordende verscheidenheid aan componenten kunnen bevatten.

 

JTC ondersteunt de klant door een bestaande pcb-ontwerp te optimaliseren of een volledig nieuwe layout te ontwikkelen maar evenzeer met compatibele testfixtures.

 

Samen met de klant zoeken we naar een oplossing die de kosten minimaliseert met behoud van het hoogste kwaliteitsniveau.

We helpen onze klanten om hun pcba & mechanisch ontwerp te perfectioneren, de beste componenten te selecteren en de beste teststrategie te bepalen.

Optimale productie van een elektronische assemblage
begint met een optimale PCB lay-out

JTC is member van het EDM forum van imec en ontwerpt en optimaliseert volgens hun richtlijnen, hun design rules en hun “design for excellence (DfX)”. Deze richtlijnen zijn opgesteld volgen de IPC-standaardisatienormen en zijn het resultaat van meer dan 10 jaar gemeenschappelijk onderzoek door imec in samenwerking met de branchegenoten. 


 JTC adviseert al hun klanten om deze DfX-richtlijnen van imec te volgen. Meer informatie zie www.cedm.be

Kwaliteit

Flexibiliteit

Betrouwbaarheid

Printed Circuit Board (PCB)

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor u een product ontwikkelen dat volledig op uw wensen is afgestemd.

 

Uw “uniek” product kan zowel bestaan in het voorzien van extra functies op een bestaand toestel of pcb, als in het ontwikkelen van een geheel nieuw product met nieuwe functionaliteiten, volledig op uw maat, en door middel van:

 

– PC-platformen
– embedded software
– micro-controllers
– elektronisch ontwerp (digitaal en analoog)
– geavanceerde PCB routing
– mechatronics

We helpen onze klanten om hun pcba & mechanisch ontwerp te perfectioneren,
de beste componenten te selecteren en de beste teststrategie te bepalen

Hardware Design & Development

Vanaf het allereerste ontwerpconcept voeren onze hardware-ingenieurs analyses uit en doen ze definitieve aanbevelingen voor het beste ontwerp en de beste teststrategie. DfT en DfM bieden maximale productieopbrengst en minimale slip-through.

 

Om dit te garanderen zorgen wij tijdens het ontwerp dat:

 

  • – de juiste PCB materialen en componenten worden gebruikt
  • – de PCB de juiste EMC en thermische beheersing en maatregelen heeft
  • – de juiste design rules worden gehanteerd
  •  
  •  

3D-ontwerp van de PCB tijdens de lay-outfase garandeert dat de PCB in zijn behuizing past. Op deze manier worden collision testen al vroeg tijdens de layoutontwikkeling uitgevoerd.

Testfixtures

JTC Micro Electronics Test Fixture

In samenspraak met de klant bepalen we of reeds aanwezige testapparatuur voldoet voor de functionele testen. Indien ontoereikend kunnen wij bestaande testfixtures upgraden of een volledig nieuwe testbank ontwerpen en bouwen.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw PCBA project?
Contacteer ons vandaag nog voor een offerte
nl_BENederlands (België)